Planning

Plan uw vergaderingen, blokkeer de agenda van uw deelnemers om hun aanwezigheid te garanderen. Beheer uw waarschuwingen

Uitnodiging

Nodig uw aandeelhouders of deelnemers eenvoudig uit voor uw vergaderingen.

Aanwezigheid

Valideer dan uw aanwezigheidslijst om te weten te komen of uw quorums zijn bereikt.

Online Stemmen

Tel de stemmen die op afstand zijn uitgebracht, zoals de stemmen die persoonlijk zijn uitgebracht of de steminstructies die uw leden voor de vergadering hebben doorgegeven.

Raadpleging

Laat aandeelhouders of leden van uw organisatie de agenda en de bij de oproeping gevoegde documenten raadplegen.

Archief

Vindt in een paar klikken uw vorige vergaderverslagen en hun bijlagen

Assistentie bij het beheer van uw algemene vergaderingen

Maak gebruik van je rechten, waar je ook bent.

Onze gebruikers praten over ons.

EVS_Broadcast_Equipment_logo

EVS

Yvan Absil, CFO (Mei 2020)
5/5
Een veelbelovende oplossing om onze algemene vergadering in deze periode van COVID te organiseren, die onze aandeelhouders verhindert te vergaderen. Volgend jaar zal deze oplossing het mogelijk maken om de deelnemers te beheren die zullen reizen, maar ook degenen die niet willen of kunnen deelnemen.
LOGO-NH

NOUVELLE HOTELLERIE S.A.

Atila Haroun (September 2020)
5/5
Zeer mooie ervaring met DIGITAL MEETING voor de algemene vergadering van NOUVELLE HOTELLERIE. Tientallen deelnemers, een vloeiend product dat tot in de kleinste details is uitgedacht met een uiterst efficiënte ondersteuning. Ik beveel deze sluitende oplossing, die ons allen in staat stelde om samen te komen en ons werk voort te zetten, ten zeerste aan.
communauté-startup-CEI-Commuty-photo1

Commuty

Anne-Claire Vanfleteren CEO (Juni 2020)
5/5
Dit is een echt innovatieve oplossing omdat het u toelaat om uw virtuele AV heel gemakkelijk te organiseren, rekening houdend met alle nodige elementen: Video, agenda, veilig stemmen, minuten, ... en dit alles met een eenvoudige en efficiënte interface, heel gemakkelijk te gebruiken.
neibo

Neibo

Noémi Grandjean
(Februari 2021)
5/5
Ik stuiteren terug om te delen met u de ervaring van onze coöperatie, omdat het instrument niet is genoemd en sommige zou kunnen helpen. We gebruikten het platform Digital-meeting.
1. Het platform biedt verschillende opties voor uw GA: online stemmen (bestanden en video's toevoegen, erg handig) of live GA per videoconferentie, of een mix van beide. We waren op afstand en gesloten desktop.
2. Hun team is super beschikbaar en helpt u gedurende het hele proces. Perfect voor ons, die onervaren waren en een beetje in de haast.
3. Zij kennen de wet en kunnen u helpen ervoor te zorgen dat alles in orde is (notulen, dagvaardingen, enz.). Wij hebben geweldige feedback van onze medewerkers gehad en een record aan deelname! (1200 stemmers, vergeleken met 70 in persoon) 😀