startup, start-up, people

Mede-eigendoms: 10 redenen om gebruik te maken van Digital Meeting

Reden 1: Bied comfort aan uw mede-eigenaren!

Covid of niet, als de technologie het toelaat, waarom laat u uw mede-eigenaars die niet willen of kunnen reizen niet op afstand deelnemen aan hun algemene vergadering?

Niets zal ooit menselijk contact vervangen. Dat is zeker. En het voorrecht om elkaar in dezelfde kamer te ontmoeten is een voorrecht dat we nooit hadden gedacht dat we zonder zouden zitten. 

Maar we moeten toegeven dat we de afgelopen maanden ook hebben geleerd om soms efficiënter te zijn. Het is deze efficiëntie in combinatie met de gezelligheid die we met Digital-Meeting hebben nagestreefd.

Sommige mede-eigenaren zullen zeker de gezelligheid willen terugwinnen van vergaderingen waar ze fysiek aanwezig kunnen zijn. Maar anderen, of ze nu in het buitenland zijn en gewoon geen zin hebben om te reizen, zullen zeker blij zijn dat ze hun rechten op afstand kunnen uitoefenen.

Daarom kunt u met Digital-Meeting al uw mede-eigenaren fysiek of op afstand laten deelnemen aan de vergadering. 

 

Share on facebook
Share on linkedin

Gelijkaardige artikelen

EARTO organiseert haar algemene vergadering van 2021 met Digital-Meeting

Wij zijn verheugd EARTO – European Association of Research and Technology Organisations te mogen verwelkomen die haar algemene vergadering zal houden op ons platform www.digital-meeting.be. …

Eindelijk goed nieuws: met Digital-Meeting zijn uw Algemene Vergaderingen toegestaan!

Uw raden van bestuur en algemene vergaderingen? Hoe organiseer u ze in 2021?