writing-1149962_1920 (1)

Handtekening van de organisator

Handtekening van de organisator

Eerlijk gezegd, hadden wij er niet aan gedacht.  Een aantal organisatoren van de 212 vergaderingen die dankzij onze oplossing zijn gehouden, hebben een aantal suggesties gedaan.

En het was een vereniging van Limburgse artsen die ons erop wees dat het een echte plus zou zijn als de organisator het deelnamecertificaat van de deelnemer mede zou kunnen ondertekenen.

Tot nu toe werd de deelnemers aan een vergadering aangeboden een certificaat van deelneming te ondertekenen waarop de verschillende, tijdens de vergadering genomen, besluiten waren vermeld. Het certificaat getuigt ook van de deelname op afstand van de deelnemer. Het geeft de deelnemer dus vertrouwen. De deelnemer krijgt een certificaat van deelname en een garantie dat met zijn of haar stemmen, die op het certificaat vermeld staan, rekening is gehouden.

Maar dit certificaat was niet ondertekend door de organisator van de vergadering. Alleen de handtekening van de deelnemer werd aangeboden.

In een logica van “contractualisering” van de vergadering en de notulen ervan, is het nu mogelijk te voorzien in de ondertekening van het automatisch gegenereerde document door zowel de organisator als de deelnemer.

Gelijkaardige artikelen

De 5 gouden regels van een succesvolle vergadering

De 5 gouden regels van een succesvolle vergadering We kunnen ongelooflijk veel tijd in vergaderingen doorbrengen. Het maakt niet uit of ze op afstand worden …

Archiveren van documenten

Archivering van documenten Vergaderingen houden is allemaal goed en wel. Maar uw management verbeteren betekent ook uw bestuursleden en belanghebbenden toegang geven tot de documenten …

De gebruikersinterface

De gebruikersinterface Sinds de lancering van onze oplossing hebben wij voortdurend aandacht besteed aan onze gebruikers. Als 11.175 mensen hebben kunnen deelnemen aan hun algemene …