Pub (3)

De gebruikersinterface

De gebruikersinterface

Sinds de lancering van onze oplossing hebben wij voortdurend aandacht besteed aan onze gebruikers.

Als 11.175 mensen hebben kunnen deelnemen aan hun algemene vergadering van 30 juni 2021, is het zeker de moeite waard om naar hen te luisteren.

Daarom wordt iedereen die een vergadering heeft bijgewoond en zijn deelnemingscertificaat heeft mogen ondertekenen, verzocht ons zijn feedback te geven via een online evaluatieformulier.

Op basis van de feedback hebben wij de gebruikersinterface grondig herzien. 

Wat verandert er?

Het scherm van de videoconferentie

De ruimte voor videoconferenties is aanzienlijk vergroot. De deelnemer beschikt dus over een veel groter en comfortabeler scherm zonder dat de stemknoppen aan belang hebben ingeboet.

Integendeel, deze stemknoppen zijn altijd zichtbaar.

Hybride deelname

Terwijl de interface vroeger duidelijk was ontworpen voor deelname op afstand, is onze oplossing vandaag grondig herzien om een comfortabele deelname van de gebruikers mogelijk te maken, of zij zich nu thuis of in de vergaderzaal bevinden.

Gebruikers die fysiek op de vergadering aanwezig zijn, worden via hun smartphone uitgenodigd om op hetzelfde moment en op dezelfde manier te stemmen als deelnemers op afstand. 

Maar aangezien een telefoonscherm niet te vergelijken is met een computerscherm, was het nodig hun scherm te herwerken.

Wij zijn er namelijk van overtuigd, en zijn dat altijd al geweest, dat de toekomst hybride vergaderingen zijn waaraan u zowel op afstand als fysiek kunt deelnemen. Afgezien van de bijzondere omstandigheden die wij de afgelopen maanden hebben meegemaakt, is er geen reden om de ene wijze van vergaderen te verkiezen boven de andere.

Gelijkaardige artikelen

De 5 gouden regels van een succesvolle vergadering

De 5 gouden regels van een succesvolle vergadering We kunnen ongelooflijk veel tijd in vergaderingen doorbrengen. Het maakt niet uit of ze op afstand worden …

Handtekening van de organisator

Handtekening van de organisator Eerlijk gezegd, hadden wij er niet aan gedacht.  Een aantal organisatoren van de 212 vergaderingen die dankzij onze oplossing zijn gehouden, …

Archiveren van documenten

Archivering van documenten Vergaderingen houden is allemaal goed en wel. Maar uw management verbeteren betekent ook uw bestuursleden en belanghebbenden toegang geven tot de documenten …